Veel gestelde vragen

Zijn de getoonde prijzen op de website inclusief BTW?
Ja, de artikelprijzen op de website zijn inclusief BTW

Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?
U ontvangt per e-mail een orderbevestiging van uw bestelling met een uniek ordernummer. Het is daarom zeer belangrijk dat u het juiste e-mailadres aan ons opgeeft.

Ik heb geen mail ontvangen?
Check in eerste instantie uw SPAM box. Indien u geen e-mail ontvangen hebt, kan het zijn dat er iets mis is gegaan binnen onze administratie.
Neem in dit geval nog eens contact met ons op.

Ik heb een klacht/ mijn vraag staat er niet bij.
In geval van een andere vraag of klacht verzoeken wij u vriendelijk eerst (telefonisch) contact op te nemen via tel.: 06 46517317.
Of per e-mail: info@bellafleur.nl. Wij streven ernaar om vragen en klachten die wij via e-mail ontvangen dezelfde dag te beantwoorden.

Bestellen

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?
Indien u uw bestelling wilt annuleren, verzoeken wij u zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen.
Wij zijn bereikbaar op op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 op 06 46517317.
Als de bestelling al verzonden is kunnen we deze helaas niet meer annuleren.

Algemene voorwaarden

Privacy Policy
Kapsalon Bellafleur respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Kapsalon Bellafleur zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
Kapsalon Bellafleur gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij Kapsalon Bellafleur zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Kapsalon Bellafleur verkoopt uw gegevens niet.

Kapsalon Bellafleur zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Disclaimer
Kapsalon Bellafleur besteedt veel zorg aan het maken van foto’s en omschrijvingen die zo goed mogelijk het artikel weergeven. Door technische storingen of typefouten kan het gebeuren dat deze niet volledig overeenkomen met de werkelijkheid en/of er een foutieve prijs op de website staat. Ook de kleuren op de foto’s kunnen iets verschillen door de kunstmatige omstandigheden van de studio waarin ze gemaakt worden. Uiteraard doet Kapsalon Bellafleur er alles aan om dit alles te voorkomen. Mocht u een fout vinden, neemt u dan contact op met de klantenservice. Zij zullen de fout zo snel mogelijk proberen te herstellen.

© Kapsalon Bellafleur 2021